Ana Sayfa
Duyurular
Staj Sınavı Duyurusu

STAJ SINAVI DUYURUSU

2023 Yılı Yaz Döneminde Staj yapan öğrenciler için Staj Sınavı Tarihlerini, Staj Sınavı Mekanını ve Staj Sınavı Hocanızı belirten Staj Sınavı Listesi ektedir. Staj sınavları ekte belirtilen staj danışmanın belirledi gün ve saatte staj sınavı hocanızın odasında yüz yüze yapılacaktır. Staj sınavına tam vaktinde giriniz. Eğer staj saatinizde dersiniz varsa Staj danışmanınıza durumu staj sınavından en az 2 gün önce mail atmanız gerekmektedir.

Yaz döneminde staj yapan her öğrenci en geç 3 Kasım 2023 saat 23:59’a kadar staj belgelerini staj sistemine yüklemelidir. Bu tarihten sonra yüklenen staj belgeler dikkate alınmayacaktır. Ancak Staj sınavı hocanızın yüklenmiş belgelerde düzenleme isterse değişiklik yapabilirsiniz veya yeniden yükleyebilirsiniz

Öğrenci staj  sınavına  gelmeden https://eee.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/125236/staj-evraklarinin-hazirlanmasi-ve-sisteme-yuklenmesi linkinde belirtilen belgeleri staj sistemine yüklemiş olmalıdır. 3 Kasım saat 23:59’dan sonra yüklenen belgeler dikkate alınmayacak ve öğrencinin stajı geçersiz olacaktır.

Staj Evraklarınızdaki olası eksik / hatalar için Staj Sistemindeki mesajları kontrol etmeniz gerekmektedir.

Staj Sistemi: https://staj.sabis.sakarya.edu.tr

Staj sınavına gelirken aşağıdaki belgeleri öğrenci yanında getirmelidir:

1) Staj defteri   ( PDF hali öğrencinin yanında olmalı ) ( mailinde veya dijital ortamda  hazır olmalıdır.)

2) Öğrenci Staj Değerlendirme Formu (Staj Fişi) (imzalı ve kaşeli kapalı zarfta)  ( aslı öğrencinin yanında olmalı )

3) Öğrenci Anketi (İşyeri  Değerlendirme Formu)  ( aslı veya PDF hali öğrencinin yanında olmalı )