Ekle-Sil Duyurusu

Ekle-Sil İşlemleri 22-23 Şubat 2024 Perşembe ve Cuma Günleri Yapılacaktır

Ekle-sil işlemi yapmak isteyen öğrenciler 22-23 Şubat 2024 Perşembe ve Cuma günleri ekte yer alan “EKLE-SİL BAŞVURU FORMU” nu doldurarak ilgili bölüm başkanlıklarındaki danışmanlarına elden teslim edeceklerdir.

Öğrenci, danışmanının onayı ile seçmiş olduğu ders(ler)ini bırakabilir veya bıraktığı ders(ler)in yerine yeni ders seçimi yapabilir. Ekle-sil işlemi yapmak isteyen öğrenciler için ekte örneği verilen bir başvuru formu hazırlanmıştır, öğrenciler bu formu doldurarak işlem yaptıracaktır. Form Linkte verilmiştir.

2023-2024 Bahar yarıyılı Ekle-Sil Duyurusu Sakarya Üniversitesi | Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı | Duyuru | 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI EKLE-SİL DUYURUSU adresinde yayınlanmıştır.