2023-2024 Bahar Yarıyılı Derse Yazılma ve Kayıt Yenileme Duyurusu

2023-2024 Bahar yarıyılı derse yazılma ve kayıt yenileme duyurusu

2023-2024 Bahar yarıyılı derse yazılma ve kayıt yenileme duyurusu Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının web sayfasındaki duyurular bölümünde yayınlanmıştır.

Sayfa linki: https://ogrisl.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/129770/2023-2024-ogretim-yili-bahar-donemi-derse-yazilma-ve-kayit-yenileme-duyurusu

NOT: Son sınıf teknik seçmeli derslere ve laboratuvarlara (ÜOSD dersler için de) ders kaydı yaparken Ekle-Sil haftasında dersten çıkabilmeniz için derse kaydolan sayısı belli bir limitin (geçen dönem en az 20 olmalıydı) üzerinde olmalıdır. Bununla birlikte son sınıf teknik seçmeli laboratuvarların genellikle üst limit 18-20 olduğu için o laboratuvara kaydolduğunuz takdirde Ekle-Sil haftasında o laboratuvar dersini sildiremezsiniz.

Kotasız olarak kayıt olunan Bölüm Seçmeli ve Fakülte Seçmeli Derslerine daha sonra kota konulduğunda öğrenciler “Genel Not Ortalaması (GNO)”na göre sıralanacak ve kota dışında kalan öğrencilerin ilgili derse yazılması iptal olacaktır. Açılan dersler arasından başka bir derse 9-10- 11 Şubat 2024 tarihlerinde yazılma yapılabilir.

Lütfen seçilen dersler kısmını 9 Şubat tarihinde kontrol ediniz.