Hilkar Elektrik Sınavla Stajyer İlanı

HİLKAR ELEKTRİK SINAVLA STAJYER İLANI

HİLKAR ELEKTRİK SINAVLA STAJYER VE MÜHENDİSLER ALINACAKTIR

•  Sınavla ücretli stajyer öğrenci alınacaktır.
  • Sınava Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencileri veya mezunları katılabilir.
  • Yüksek Gerilim Tekniği dersi almak tercih sebebi olacaktır.
  •  Sınav, 29 Nisan 2023 Cumartesi, saat 14:30-16:00 saatleri arasında, Hilkar-2 eğitim salonunda yapılacaktır.
  • Staj süresi 20 işgünüdür. ( Hafta beş gün hesabıyla 4 hafta )
  • Ön kayıt için 20 Nisan 2023 saat 15.00 e kadar, ( KONU: “SINAVA KATILACAĞIM” ) rumuzu ile Üniversite Adı / Üniversitenin bulunduğu il , Telefon No. yazarak careers@hilkar.com adresine e-mail ile müracaat yeterlidir. Telefonla müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  • Sınavlar, Temel mesleki (Devreler Teorisi, Elektrik Alanlar Teorisi, Manyetik Alanlar, Teknik Resim) konularından yazılı olarak yapılacaktır. 8 sorudan birisi İngilizce dilinde olacaktır.
  • Sınavda bilimsel hesap makinası, kitap, internet kullanımı serbest olup, fotoğraf çekimi yapılamaz. Kurşun kalem ve silgi, Hilkar tarafından dağıtılacaktır. Telefonlar sınav salonu dışında bırakılacaktır.
  • En uygun toplu taşıma aracı otobüslerdir. Firmamız, otobüs terminaline 2 km, Arifiye Tren İstasyonuna 3 km uzaklıktadır. Ulaşım: http://www.hilkar.com/tr/iletisim.html veya Google Haritalar’dan “Hilkar 2” olarak aranabilir.
  • 30 gün staj için 8500 TL net ödeme yapılacaktır. (Firmamızda haftanın 5 günü için) Şehir içi servis aracı ve öğle yemeği mevcuttur.
  • Sınav salonunda (Wi-Fi) internet mevcut olup,dileyen laptop bilgisayarını beraberinde getirebilir. Şarj imkanı olmayabilir.
  • SINAV ÖNCESİ BİLİNMESİ GEREKENLER EKTEDİR.

Not: İsterseniz, careers@hilkar.com’dan, bu ilanın WORD şeklini talep edebilirsiniz.
HİLKAR ELEKTRİK (2)
1. O.S.B. 10. Cadde No:9 ARİFİYE / SAKARYA