Gezsen.sakarya İnstagram Sosyal Medya Hesabı

Gezsen.Sakarya İnstagram Sosyal Medya Hesabı

İlimizin tanıtımı amacıyla Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) işbirliğinde Gezsen. Sakarya adında Instagram sosyal medya hesabı açılmıştır. İlimizin ulusal ve uluslararası alanda daha etkin tanıtım amacına yönelik olarak açılan hesap, İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu üyesi olan ve İlimizin tanıtımı için halihazırda çalışma yapan tüm paydaşların ortak yürüttüğü bir platformdur. Söz konusu hesabın, güçlü bir mecraya dönüşerek; içeriği çekici, etkileşimi yüksek, takipçi sayısı yükselen hesap olması hedeflenmektedir. Bu hedefleri gerçekleştirmek için, üniversitenizde öğrenim gören yerli ve yabancı uyruklu öğrenciler tarafından gezsen.sakarya instagram hesabımızın takip edilmesi büyük önem arz etmektedir.