Açık Öğretim Tek Ders Sınavı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından 16 Temmuz 2016 tarihinde yapılması planlanan tek ders sınavı, 6 Ağustos 2016 Cumartesi gününe ertelenmiştir. Bu sınav ilimiz dışında Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da yapılmaktadır.

Üniversitemizde aynı gün (6 Ağustos 2016 Cumartesi günü) yapılması planlanan Üniversite Ortak Dersleri'nin yılsonu sınavları ile çakışmaktadır. Bu durumda olup, yılsonu sınavlarına giremeyecek olan öğrencilerimiz AOF tek ders sınav giriş belgelerini mazeret dilekçeleri ile bölüm başkanlıklarına iletmeleri halinde Yaz Eğitimi yılsonu mazeret sınavlarına alınacaklardır.