Ana Sayfa
Duyurular
Girişimcilik Eğitimi

Girişimcilik Eğitimi

Çok değerli katılımcılar,

Doğu Marmara Bölgesinde STE(A)M Alanlarında İnovasyona Dayalı Genç Girişimci Liderler Geliştirme Projesi olarak geçen ABD Ankara Büyükelçiliği destekli projemiz için tüm hazırlıklar tamamlanarak web sitesi üzerinden başvurular alınmış ve 7- 8 Mart 2020 tarihlerinde Sakarya ve Yalova illerinde eğitimlerin ilk aşaması tamamlanmıştı. 14 - 15 Mart 2020 tarihlerinde yapılması planlanan BoluBilecik ve Düzce illerindeki eğitimler programlanmasına rağmen Koronavirüs (Covid-19) Salgını sebebi ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin aldığı tedbirler kapsamında son anda ertelenmişti.

Koronavirüs (Covid-19) Salgınının devam etmesi sebebi ile kalan 1. Aşama eğitimlerinin, uzaktan eğitim (online) olarak yapılması kararlaştırılmıştır.

Sakarya ve Yalova illerinde yapılan 1. Aşama Eğitimlere katılanlara ve yeni katılımcılara;
27 - 28 Şubat 2021 tarihlerinde uzaktan eğitim olarak tekrar verilecektir.

Bilecik, Bolu ve Düzce illerindeki 1. Aşama Eğitimleri;
06 - 07 Mart 2021 tarihlerinde 12.30 - 20.30 saatleri arasında uzaktan eğitim (online) olarak yapılacaktır.

2. Aşama Eğitimleri 1. Aşama Eğitimleri sonucunda en başarılı olan 30 genç girişimciye;
17 Mayıs - 21 Haziran 2021 tarihleri arasında daha sonra koşullara göre belirlenecek iki gün süresince YÜZ YÜZE Sakarya ilinde yapılacaktır.
 
Proje hakkında detay bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
 
NOT: Sakarya Yalova eğitimleri bu hafta sonu olacağı için sizden kayıt yaptıran arkadaşları (Bolu Düzce Bilecik grubuna) 6-7 mart grubuna dahil edilecektir. 
Sakarya Üniversitesinden kayıt yaptıran arkadaşlarımız "Eğitime Katılacağı İl" sekmesinde  Bolu Düzce Bilecik'den bir tanesini seçebilirler.