Tübitak Tarafından Desteklenen Projeler

Bitirme çalışmaları kapsamında Tübitak 2209-A programımıza bölümümüzden 12 başvuru yapılmış olup 3 proje desteklenmeye layık görülmüştür. Tübitak, tüm üniversiteler genelinde yaklaşık 30 Elektrik-Elektronik bölümü öğrenci projesini desteklemiştir. Bu sebeple bölümümüzün bu destekten faydalanma oranı diğer üniversitelerin Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümlerine göre daha yüksektir.

Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nda desteklenmeye hak kazanan aşağıdaki öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.  Bitirme projeleri sergisinde ve poster sunumlarında Tübitak tarafından desteklendiklerini özellikle belirtmelerini rica ederiz.

BARIŞ YAZAR
DOĞUKAN UZUNER
LLUKMAN ÇERKEZİ

ABDUSSELAM MUTLU
HAKAN GÖKTAŞ
ÖMER ELVERDİ

DİRENCAN BOYRAZ

Geçmiş yıllara oranla proje kabulündeki bu başarının sağlanmasında emek veren ve başvuru yapan değerli öğrencilerimize ve danışmanlarına ayrıca teşekkür ederiz.