Robsen Robotics Staj Duyurusu

Robsen Robotics olarak, mekanik tasarım ekibimizi genişletmek için yeni yetenekler arayışındayız. Özellikle genç stajyer mühendislerle bir araya gelmek istiyoruz. Firmamız olarak, ürün geliştirme, özel makine tasarımı ve robotlu otomasyon sistemleri alanında uzmanlaşmış durumdayız. Metal işleme sektöründeki son yenilikleri takip ediyor ve üretim süreçlerini en üst düzeye çıkarmak için sürekli olarak yeniliklere odaklanıyoruz. Ayrıca, genç mühendislerimizle birlikte TÜBİTAK araştırma ve geliştirme projelerinde yer alıyoruz.

Staj programımız, öğrencilerin akademik bilgilerini pratik deneyimlere dönüştürmelerini ve projelerde gerçek dünya deneyimleri kazanmalarını sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Sizden ricamız, bu heyecan verici fırsatı duyurunuz ve staj arayışında olan öğrencilerinizi bizimle buluşturmanızdır. Bu işbirliğinden büyük bir memnuniyet duyacağız.

Daha fazla bilgi için, aşağıdaki bağlantılardan bizi ziyaret edebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz: