Yeniden Asya Sertifikalı Eğitim Programı (yasep)

Yeniden Asya Sertifikalı Eğitim Programı (YASEP)

Dışişleri Bakanlığımız tarafından 14 Mart-22 Nisan 2022 tarihlerinde ilk kez düzenlenmiş olan Yeniden Asya Sertifikalı Eğitim Programı (YASEP)'in, ikincisinin 16 Nisan-23 Mayıs 2024 tarihleri arasında üniversite son sınıf ve yüksek lisans öğrencilerine Mayıs 2024 yönelik olarak düzenlenmesi öngörüldüğü bildirilmiştir. Gerekli bilgiler ekte verilmiştir.

Programın Girişim’e görünürlük kazandırdığı müşahede edilmiş, katılımcı öğrenciler ile akademik paydaşlarımızca olumlu geri bildirimlerde bulunulmuş ve tekrarlanması yönünde kuvvetli beklenti dile getirilmiştir.

Bakanlık tarafından YASEP’in ikincisinin 16 Nisan-23 Mayıs 2024 tarihleri arasında üniversite son sınıf ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik olarak düzenlenmesi öngörülmektedir.