Ana Sayfa
Duyurular
Saüro Topluluğu Makerson'23 Yarışmasında 2. Oldu

SAÜRO Topluluğu MakersOn'23 Yarışmasında 2. oldu

Sakarya Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Topluluğu Üyeleri, MakersOn'23 Yarışmasında Büyük Başarı Elde Etti

 

Sakarya Üniversitesi'nin gurur kaynağı olan Elektrik Elektronik Mühendisliği Topluluğu (SAÜRO), MakersOn'23 yarışmasında büyük bir başarı elde ederek üniversitemizi gururla temsil etti. Balıkesir Üniversitesi IEEE tarafından düzenlenen bu prestijli yarışmada SAÜRO üyeleri, Sakarya Üniversitesi'ni temsil etmek üzere katıldı ve kendileriyle birlikte gurur duyulacak bir başarıya imza attılar.

 

UMAİ takımının bir parçası olan bu başarılı öğrenciler, Cem Erdoğan, Halit Buğra Türkoğlu, Ali Faruk Göğüş ve Sema Nur Sevinç olarak adını duyurdular. Yarışmaya katılım sağlayan bu yetenekli genç mühendisler, Sakarya Üniversitesi'nin adını tüm katılımcılar arasında en iyi şekilde temsil ettiler.

 

MakersOn'23 yarışmasında 13 üniversitenin katıldığı ve aralarında Marmara Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Türk-Alman Üniversitesi ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi gibi üniversitelerden gelen takımların da bulunduğu robotik yarışması düzenlendi. SAÜRO ekibi, üniversitemizi bu yarışmada temsil ederek ikinci oldular.

 

Bu büyük başarı, SAÜRO üyelerinin teknoloji ve mühendislik alanındaki yeteneklerinin yanı sıra Sakarya Üniversitesi'nin akademik çevresindeki etkisini ve yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Üniversitemizi ulusal düzeyde temsil eden bu öğrenciler, geleceğin teknolojik inovasyonlarında önemli bir rol oynayacaklarına olan inançlarını bir kez daha kanıtladılar.

 

Sakarya Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Topluluğu üyelerini bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyor ve gelecekteki başarılarının da devamını diliyoruz.

Ek-1 de gerekli dosyaları bulabilirsiniz.

Fotoğraflar