Orcad Pspice Simülasyon Programı
OrCAD Pspice Simülasyon Programı

Bölümümüz CADENCE OrCAD Pspice Akademik Programına kabul almıştır.

OrCAD Akademik Programı öğrencilere, eğitimcilere ve araştırma kulüplerine elektronik donanım öğrenmek, öğretmek ve oluşturmak için eksiksiz bir tasarım ve analiz araçları paketi sunar. Elektrik ve Elektronik devrelerinin simüle edilmesinden PCB tasarımının yapılması kadar geniş bir yelpazede OrCAD Pspice programını kullanabilirsiniz.

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitimin devam ettiği için öğrencilerimiz kendi bilgisayarlarına aşağıdaki adımları izleyerek OrCAD Pspice programını kurabilirler. Ayrıca, support.cadence.com sitesi aracılığıyla, “Learning” kısmından, Cadence’ın sunmuş olduğu bütün ücretsiz online kurslardan yararlanabilirsiniz.

1) https://www.orcad.com/orcad-academic-program  linkinden, "For students" kısmından

2) Ekte gösterildiği şekilde formu doldurunuz. Not: Burada “Copy of Student Identification Card ” bölümüne öğrenci belgesi/kartı yüklenmelidir.

3) Formu doldurduktan sonra "submit" ediniz.  Başvuru yaptıktan sonra, öğrencilerle bireysel olarak iletişime geçip, lisans çıkarma işlemlerine başlanacaktır.