Ana Sayfa
Duyurular
İki Dönem Arası Örgün Staj Değerlendirmesi

İki Dönem Arası Örgün Staj Değerlendirmesi

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle iki dönem arasında  (ara dönem de) yapılan ÖRGÜN stajlar için yüz yüze staj sınavı yapılmayacaktır.

İki dönem arasında Örgün staj yapan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen staj belgelerini 8-12 Mart 2021 tarihleri arasında aşağıda yazan şekliyle mail atılması gerekmektedir.

Aşağıdaki Belgelerin taratılması gerekmektedir.

1‐ Staj Defteri (İlk sayfasında Ad‐Soyad, Öğrenci Numarası, Staj Türü, İletişim Bilgisi yazılacaktır.)(Not: Staj defteri mavi tükenmez kalem ile elle doldurulmalıdır.)(Bölüm ve dekanlığa staj defteri için imza ve mühür için gelmenize gerek yoktur. Bölüm ve dekanlık onay kısımları boş bırakınız),
2‐ Öğrenci Staj Değerlendirme Formu (imzalı ve kaşeli kapalı zarfta),
3‐İşyeri Değerlendirme Formu,

Not: Kapalı zarfta bulunan öğrenci staj değerlendirme formunu açarken kısa bir video çekiniz ve rar dosyasına eklemeyi unutmayınız!

Staj tesliminde hazırladığınız staj defterinizi ve diğer belgeleri taratarak pdf formatına getiriniz. Tüm dosyalarınızı sıkıştırarak ad soyadı öğrenci no ve staj türünüzü yazarak isimlendiriniz. Örneğin  adsoyad_b16010001_staj2.rar formatında gönderiniz. Örnekteki gibi tek bir rar dosyası formatında aşağıda öğrenci numaranıza göre belirtilen hocanıza gönderiniz. Mail atarken spama düşmemesi için öğrenci mailinizi kullanınız! Mailinizin iletildiğinden emin olunuz (gönderilmezse mailinizin iletilmediğine dair hata mesajı gelir.)!  

Öğrenci Numarasının Son Rakamına göre Staj Defteri ve Belgeleri aşağıdaki hocalarınıza mail yoluyla gönderiniz.

 

Mezuniyetine sadece stajı kalmış veya tek ders sınavına girecek öğrenciler, stajlarının bitiminden hemen sonra staj defterlerini ve belgelerini aynı şekilde Arş Gör. Fevzeddin Ülker hocanıza (fevzeddin@sakarya.edu.tr) mail atınız. Stajınız değerlendiridikten sonra kabul olanların staj dersi yaklaşık 2 hafta sonunda YT olarak girilecektir. Böylece mezuniyet işlemlerini öğrenci başlatabilecektir.

ÖNEMLİ!!!

Dersin seçildiği dönemde ilgili staj (Staj I ve Staj II ) yapılmış ve staj komisyonu tarafından onaylanmış ise ders notu YT olarak girilir.

Dersin seçildiği dönemde henüz ilgili staj yapılmamış ise staj notu YZ olarak girilir. (Öğrencinin ilgili staj dersini tekrar seçmesine gerek yoktur.) Öğrenciler bir başka dönemde stajını yapar ve staj komisyonu tarafından onaylanırsa Mezuniyetine sadece stajı kalmış veya tek ders sınavına girecek öğrencinin Arş Gör. Fevzeddin Ülker hocanıza (fevzeddin@sakarya.edu.tr) mail yoluyla müracaatı üzerine ile staj notu YT olarak düzeltilir. Bu işlem 2 hafta sürebileceği için öğrencinin özellikle tek derse girmek istiyorsa 2 hafta önceden müracaatını mail yoluyla yapmalıdır.

Staj yapan tüm öğrenciler staj duyurularını sürekli takip ediniz!!! Duyuruların aksine işlem yapılmaması gerekmektedir.