Hilkar Elektrik Staj Duyurusu

HİLKAR ELEKTRİK STAJ DUYURUSU

SINAVLA STAJYER VE MÜHENDİSLER ALINACAKTIR

Detaylı bilgi için ekteki dökümanlara bakabilirsiniz.

 Sınavla ücretli stajyer öğrenci alınacaktır.
 Sınava Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencileri veya mezunları katılabilir.
 Yüksek Gerilim Tekniği dersi almak tercih sebebi olacaktır.
 Sınav, 23 Nisan 2022 Cumartesi, saat 14:30-16:00 saatleri arasında, Hilkar-2 eğitim salonunda yapılacaktır.
 Staj süresi 20 işgünüdür. ( Hafta beş gün hesabıyla 4 hafta )
 Ön kayıt için 20 Nisan 2022 saat 15.00 e kadar, ( KONU: “SINAVA KATILACAĞIM” ) rumuzu ile Üniversite Adı / Üniversitenin bulunduğu il , Telefon No. yazarak careers@hilkar.com adresine e-mail ile müracaat yeterlidir. Telefonla müracaatlar kabul edilmeyecektir.
 Sınavlar, temel mesleki (Devreler Teorisi, Elektrik Alanlar Teorisi, Manyetik Alanlar, Teknik Resim) konularından yazılı olarak yapılacaktır. 8 sorudan birisi İngilizce dilinde olacaktır.
 Sınavda bilimsel hesap makinası, kitap, internet kullanımı serbest olup, fotoğraf çekimi yapılamaz. Kurşun kalem ve silgi, Hilkar tarafından dağıtılacaktır. Telefonlar sınav salonu dışında bırakılacaktır.
 En uygun toplu taşıma aracı otobüslerdir. Firmamız, otobüs terminaline 2 km, Arifiye Tren İstasyonuna 3 km uzaklıktadır. Ulaşım: http://www.hilkar.com/tr/iletisim.html
 20 işgünü Staj için 4000 TL net ödeme yapılacaktır. Şehir içi servis aracı ve öğle yemeği mevcuttur.
 Sınav salonunda (Wi-Fi) internet mevcut olup , dileyen laptop bilgisayarını beraberinde getirebilir.
Not: İsterseniz, careers@hilkar.com’dan, bu ilanın WORD şeklini talep edebilirsiniz.
HİLKAR ELEKTRİK (2)
1. O.S.B. 10. Cadde No:9 ARİFİYE / SAKARYA