Ana Sayfa
Duyurular
1. ve 2. Sınıfların Dikkatine-Üniversite Gençliği Arasında Veri Koruma Gönüllüsü Yetiştirme Projesi

1. ve 2. Sınıfların Dikkatine-Üniversite Gençliği Arasında Veri Koruma Gönüllüsü Yetiştirme Projesi

Kişisel verilerin korunması hakkının önemini vurgulamak ve farkındalık düzeyini artırmak amacıyla Türkiye genelinde Kanun ve uygulaması konusunda çalışmalar yapmakta olup bu çerçevede "Üniversite Gençliği Arasında Veri Koruma Gönüllüsü Yetiştirme Projesi" gerçekleştirmektedir.

Söz konusu projenin ilk aşaması, farklı illerdeki üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden belirlenen öğrencilere yönelik düzenlenen eğitim sürecinin gerçekleştirilmesiyle tamamlanmış olup, projenin ikinci aşamasında ise üniversitelerin Mühendislik, Bilgisayar, Teknoloji, ve Elektirk-Elektronik Fakültelerinden seçilecek öğrencilere kişisel verilerin korunması alanında eğitim verilmesi planlanmaktadır.

Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren korona salgını nedeniyle ertelenen proje faaliyetlerine yeniden başlanması ve bu çerçevede EEM bölümü tarafından Veri Gönüllüsü olacak 1. ve 2. sınıf öğrencilerin arasından 2 asil ve 2 yedek öğrenci bildirilecektir.

İlgilenen öğrenciler 31 Ekim 2021 Pazar günü 23.59'a kadar https://forms.gle/gULnsqS2gy5PDkcP9  adresine bilgi  Ad Soyad Telefon ve Mail, sınıf, öğrenci no, adres bilgilerini girilmesini rica ederiz.