Ana Sayfa
Duyurular
2021 Yaz Döneminde Yapılan Stajlar İçin Staj Sınavı

2021 Yaz Döneminde yapılan stajlar için STAJ SINAVI

2021 Yaz Döneminde yapılan ÖRGÜN stajlar için değerlendirme süreci:

 

1) Duyuru ekinde ki dosyadan staj danışmanızı öğreniniz.

2) Staj Defteri ve diğer belgelerinizi aşağıda detaylı açıklama yaptığımız şekliyle formu doldurunuz ve tüm staj belgelerinizin içinde olduğu tek rar dosyasını yükleyiniz.

Aşağıdaki Belgelerin taratılması gerekmektedir.

1‐ Staj Defteri (İlk sayfasında Ad‐Soyad, Öğrenci Numarası, Staj Türü, İletişim Bilgisi yazılacaktır.)(Not: Staj defteri mavi tükenmez kalem ile elle doldurulmalıdır.)(Bölüm ve dekanlığa staj defteri için imza ve mühür için gelmenize gerek yoktur. Bölüm ve dekanlık onay kısımları boş bırakınız),

2‐ Öğrenci Staj Değerlendirme Formu (imzalı ve kaşeli kapalı zarfta),

3‐ İşyeri Değerlendirme Formu,

Not: Kapalı zarfta bulunan öğrenci staj değerlendirme formunu açarken kısa bir video çekiniz. Lütfen çektiğiniz videoyu https://www.apowersoft-tr.com/compress-video-online adresindeki ücretsiz sıkıştırma aracını kullanarak 640x480 çözünürlüğe getiriniz ve en sonunda rar dosyasına eklemeyi unutmayınız!

 

Staj tesliminde hazırladığınız staj defterinizi ve diğer belgeleri taratarak pdf formatına getiriniz. Tüm dosyalarınızı sıkıştırarak ad soyadı öğrenci no ve staj türünüzü yazarak isimlendiriniz. Örneğin  adsoyad_b16010001_staj2.rar gibi tek bir rar dosyası formatında aşağıda linki verilen forma yüklenmesi gerekmektedir.  Staj danışman hocanızı seçerek aşağıdaki formu doldurunuz ve tek bir rar dosya formatında oluşturduğunuz staj dosyanızı forma yükleyiniz. Forma yüklediğiniz dosyayı veya bilgilerinizi staj sınavı son başvuru tarihine kadar yapabilirsiniz. Son başvuru tarihinden sonra başvurular dikkate alınmayacak ve yaz döneminde yapılan staj geçersiz olacaktır.

 

Staj Sınavı Başvuru Formu:  https://forms.gle/i6xQeuac1XmiBVzY8

Staj Sınavı Son Başvuru Tarihi:  10.10.2021 Pazar günü Saat 23:59  (12.10.2021 Salı günü Saat 23.59' a kadar ilave zaman tanınmıştır. Bu tarihten sonra hiç bir başvuru kabul edilmeyecektir.)

 

3) Değerlendirme Süreci: Staj defteriniz staj danışmanı tarafından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonunda olumlu bulunan öğrencilere mail atılmayacaktır. Staj defteri olumsuz olarak değerlendirilen öğrencilere staj danışmanınız mail atacaktır ve staj sınavına alacaktır. Staj sınavı online veya yüz yüze olmasına staj danışmanınız belirleyecektir. Bu yüzden başvuru yaptığınız mail adresini sürekli kontrol ediniz. Mail yoluyla staj sınavına çağrılan öğrenci staj sınavına gelmez ise stajı geçersiz sayılacaktır.

 

4) Staj sınavı sonucunuzu aşağıdaki linkten sınavdan 10.11.2021 tarihinden sonra sorgulayınız.

http://www.mfstajtakip.sakarya.edu.tr/

 

Tüm staj sorularınızı aşağıdaki e-posta adresine mail atınız. Bu mail dışında staj komisyon üyeleri sorularınızı yanıtlamayacaktır.

e-posta : eeestaj@sakarya.edu.tr