Staj Kabul ve Staj Zorunluluk Formlarının Onaylama İşlemleri

Kovid-19 salgını nedeniyle öğrencilerin okulda bulunmaları yasak olduğundan dolayı Staj Zorunluluk ve Staj Kabul Formlarının onaylama işlemleri aşağıdaki gibiidir.

Staj Zorunluluk Belgesi: (Staj yeri bu belgeyi istemiş ise istenmelidir.) Öğrenci Staj Zorunluluk belgesindeki tüm bilgileri doldurur ve Staj Komisyonundaki hocalarının birine e- mail yoluyla gönderir. Staj komisyonundaki hocanız Staj Zorunluluk belgenizi imzalayacak ve size mail atacaktır.

Staj Kabul Belgesi: Öğrenci tüm bilgilerini Staj Kabul belgesinde doldurur ve iş yerine onaylatır. Staj yeriniz kabul ederse iş yeri onayını da mail olarak doldurtup yapabilirsiniz. Öğrenci ve İş yeri bilgilerinizi tam olarak doldurulan ve staj yerinin onayladığı Staj kabul belgenizi Staj komisyonu hocalarınızdan birine mail atınız. Staj Komisyonundaki hocanız belgeyi onaylar ve dekanlığa verir. Ayrıca onaylı bir nüshasını size mail atar. Bu belgenin sizin tarafından saklanması zorunludur.

Not: Staj Kabul ve Zorunluluk Belgeleriniz Bölümden Haberler > Staj İşlemleri duyurusunda bulunmaktadır.