Staj İle İlgili Senato Kararı

Staj ile ilgili Senato Kararı

Staj ile ilgili Üniversitemiz Senatosunda alınan Karar aşağıdaki gibidir bölümümüz öğrencilerine duyurulur.

Senato Kararı;

Akademik Takvimde yapılan değişiklikler ve Yaz okulunun 7 haftaya çıkarılması nedeniyle, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar dönemleri arasında, aynı şekilde Bahar dönemi ile Yaz okulu arasında ancak 3 haftalık serbest alan kalmış olup, bu durum birçok bölümde ders planında zorunlu ders olan ve 1 ay süren staj çalışmasını dönem aralarında yapmayı öğrenciler için sorun haline getirdiğinden, öğrencilerin mağdur olmamaları için, dönem öncesinde yapılacak 3 haftalık staj çalışmasına, dönem sonunda yine aynı işletmede yapılacak 1 haftalık ek çalışmanın eklenerek bir bütün olarak kabul edilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir.

Not: Yaz okulu öncesi 1 haftalık staj çalışması, yaz okulu sonrası 3 haftalık staj çalışması şeklinde de staj yapılabilir.