Ana Sayfa
Duyurular
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bitirme Çalışması Dersi Danışman Seçimi Sistemi (tabis) Açılış Bilgisi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bitirme Çalışması Dersi Danışman Seçimi Sistemi (TABİS) Açılış Bilgisi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bitirme Çalışması Dersi Danışman Seçimi Sistemi (TABİS) bugün saat 12.00 itibariyle aktif edilmiştir. Bitirme Çalışması dersini alan öğrencilerimiz 19.02.2019 (yarın) saat 12:00'ye kadar çalışmak istedikleri danışmanları TABİS üzerinden seçecekler ve yine aynı tarih-saat aralığında hocalarımız da öğrencilerin seçimlerini, kontenjanları dahilinde, onaylayabilecekler/reddedebileceklerdir.
 
TABİS, 19.02.2019 (yarın) saat 12.00 itibariyle kapatılacaktır ve danışman seçim işlemi bu tarih-saatten sonra yapılamayacaktır.
 
TABİS Linki: http://saueem.com/login.php  
 
Not: Ekteki yönergeler uygulandığında sisteme giriş için kullanılacak parola TABİS tarafından üniversite mail adresine gönderilecektir. Gelen Kutusu'na TABİS'e ait bir mail gelmediyse SPAM klasörü kontrol edilmelidir.
 
Danışman seçim sürecinde hiç seçim yapmamış ya da seçim yaptığı danışmanlar tarafından reddedilmiş öğrenciler, danışmanların kontenjan durumlarına göre uygun şekilde dağıtılacaktır.
 
TABİS'te danışman seçimini yaptıktan sonra bitirme çalışmasında danışman olmasını istediğiniz hocanızla görüşmeniz, işlemlerinizin daha hızlı tamamlanması açısından faydalı olacaktır.
 
EEM Bölüm Başkanlığı