2018-2019 Bahar Dönemi Bitirme Çalışması Danışman Seçimi Duyurusu

2018-2019 BAHAR DÖNEMİ BİTİRME ÇALIŞMASI DANIŞMAN SEÇİMİ DUYURUSU

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde "Bitirme Çalışması" dersini alan öğrenciler 18 Şubat 2019 Pazartesi saat 12.00 itibariyle

web adresi üzerinden Bitirme Çalışması Danışman Seçme Sistemine (TABİS) giriş yaparak danışman seçimlerini yapacaklar ve bu işlem 19 Şubat 2019 Salı saat 12.00'a kadar devam edecektir.

TABİS'e giriş ve sistemle ilgili bilgilendirme, danışman seçiminin ne şekilde yapılacağı ve diğer hususlar ekteki dosyada mevcuttur.

Not: Ekteki yönergeler uygulandığında sisteme giriş için kullanılacak parola TABİS tarafından üniversite mail adresine gönderilecektir. Gelen Kutusu'na TABİS'e ait bir mail gelmediyse SPAM klasörü kontrol edilmelidir.

Danışman seçim sürecinde hiç seçim yapmamış ya da seçim yaptığı danışmanlar tarafından reddedilmiş öğrenciler, danışmanların kontenjan durumlarına göre uygun şekilde dağıtılacaktır.

TABİS, başvuru tarihi başlangıcında aktif edilecektir.

EEM Bölüm Başkanlığı