"su ve Teknoloji" Konulu Proje Yarışması'nda Öğrencilerimize Birincilik Ödülü

"SU VE TEKNOLOJİ" KONULU PROJE YARIŞMASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ve Sakarya Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen "Su ve Teknoloji" Proje Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem KELEŞ, SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan TORKUL, SASKİ Daire Başkanları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yarışmaya "Deniz Yüzeyi Temizleme Aracı" isimli projeleriyle katılan Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerimiz Ömer KARABAK, Elif ARSLAN ve Emre TUNÇ bu projeleriyle birinciliği elde ederek ödüllerini Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan TORKUL ve SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem KELEŞ'in ellerinden aldılar.

Kendilerini bölümümüz adına tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

EEM Bölüm Başkanlığı