Geleceğin Mühendisleri Uluslararası Öğrenci Sempozyumu

1. Geleceğin Mühendisleri Uluslararası Öğrenci Sempozyumu (Engineers of Future International Student Symposium-EFIS), uluslararası bir organizasyon olma özelliğine sahip olup, Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından tüm mühendislik disiplinleri arası düzenlediği öğrenci sempozyumudur.

Etkinliğin amaçları;

Tüm mühendislik disiplinlerinden öğrencilerin bir araya gelerek mühendislik alanlarındaki güncel gelişmeleri, mevcut çalışmaları ve sorunları dile getirerek, bu sorunlara cevap arayarak çözüm önerileri sunmak,
Ulusal ve uluslararası düzeyde lisans ve/veya lisansüstü öğrencilerini aynı çatı altında toplayarak potansiyel işbirliği fırsatları yaratmak,
Organizasyon sürecinde ve sonrasında katılımcıların mühendislik konusunda sorunları belirleme ve çözme aşamasında ortak projeler yürütmelerini sağlamak,
Öğrencilerin uluslararası bir etkinlikte, topluluğa hitap edebilme, üst düzey iletişim kurabilme, çalışmalarını paylaşabilme ve özgüven kazanma olanağı sağlamaktır.
Bu sene ilki düzenlenecek olan etkinlik, 15 - 17 Haziran 2017 tarihlerinde Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi için: http://efis2017.beun.edu.tr/

Dosyalar